Monday, September 14, 2009

berbuka di mcD

Kitorg 3 beradik (aku, Yan & Azzam) mmg dah lama rancang nak bukak puasa sama2 kat luar.ntah la saja je sbnrnye sbb kitorg kan dah biasa merantau.huhu.. teringat zaman2 masa blaja dlu... pagi 2 aku keje half day so tghari tu aku dah gerak ke UiTM. sblm tu aku singgah la anta kuih raya yg kwn aku pesan. aku sampai kt kolej adik aku kul 2 lebih. die pun baru je abis solat Jumaat. pastu anta lagi kuih raya kat makcik aku yg keje kat kolej itu. alang2 kan. then sementara menunggu my sis abis kls kul 4 aku pn stay la kat surau pompuan kolej adik aku tu. bosan gak r nak tgu smpai kul 4.huhu.. alih2 aku tertdo. ngantuk seh...huhu.... mlm sblm 2 dah janji dgn kwn aku nak bukak puasa sama2. die mmg dah lama ajak tp x berkesempatan. so inilah masanye. x kisah la walaupun dgn akak & adik aku skali. kami berbuka berempat la sbnrnye.hehe....

mula2 rancang nak bukak puasa kat food court plaza alam sentral, tapi tutup la plak. then tuka plan ke mcD. sempat gak kitorg singgah bazar kat dpn alam sentral. mmg nafsu mkn kuat tul la klu puasa. byk gak r kitorg borong.

~ rojak, popia goreng, bubur lambuk (dpt free kat UiTM) & cendol....

then trus ke mcD & beli lagi mknn tuk buka. sampai penuh meja kitorg di buatnye.hehe.... nafsu2.... lps buka pegi solat then trus gerak blk rmh.....

3 comments:

  1. uit...bazar kat pkns la..bkn kat PAS la..

    ReplyDelete
  2. oh pkns ek?hehe.. silap la plak.huhu...

    ReplyDelete
  3. silap ckit pn x leh...hehe

    ReplyDelete

Daisypath Vacation tickers

Daisypath Vacation tickers